Popup login module

facebook button

Adres PKN wijkgemeente De Bron

Bentismaheerd 1a. 9736 EA Groningen
Tel: 050-5420044

Zie voor meer informatie ook onze "Contact" pagina.

    

Volgende dienst zondag 17 december Nieuwe Kerk


Voorganger da Alberte van Ess .
Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie, thee of een glas limonade.


kerstpakketKERSTPAKKETTEN ACTIE INLIA.


Van de stichting INLIA (Vluchtelingenzorg) ontvingen we het volgende bericht : 
De ‘Advent’, is aangebroken, een tijd van uitzien, vol van verwachting. Een tijd ook waarin veel mensen in ons land ‘iets extra’s’ ontvangen. Voor onze gasten in de Bed-Bad-Brood- en opvang, die van een zeer bescheiden leefgeld moeten rondkomen, is dat niet vanzelfsprekend. We willen hen graag iets extra’s geven en daarvoor roepen wij uw hulp in. Indien u van uw werkgever of relatie een Kerstpakket ontvangt en daarbij denkt ‘heb ik dat nou allemaal nodig’, dan willen we u in overweging geven het pakket aan ons te doneren. Voor degenen die wel willen doneren, maar geen pakket meer krijgen, is er de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen.

lees hier verder


happitaris2017

Wat is Happietaria?


Happietaria Groningen is het pop-up vrijwilligers restaurant voor het goede doel!

Lees hier alle verder informatie


moviemaal jan 2018Movie-maal


Op zondag 7 januari a.s. is er weer een movie-maal in De Bron: 'Sameblod' een Zweeds / Noors / Deense film uit 2016, onder regie van Amanda Kernell. 
De 14-jarige Elle-Marja behoort tot een zwaar gediscrimineerde minderheid: een nomadisch volk dat in de jaren 1930 rendieren fokt in het noordelijke deel van Lapland. Elle-Marja wil zich niet vastklampen aan de eigen cultuur van een herdersbestaan met klederdracht, yoiken (traditionele zang), tenten en rendieren; ze ambieert meer.

lees verder....


schoonheid met zielPsalmen vrij - in de Martinikerk


De commissie Schoonheid met een ziel nodigt u van harte uit in de Martinikerk op zondag 28 januari 2018 om 16.00 uur. Daar zal musicus Antoine Oomen met zijn koor door hem getoonzette psalmen van Huub Oosterhuis ten gehore brengen. Huub Oosterhuis komt ook en zal zelf enkele van zijn teksten toelichten. De toegang is vrij. Er is aan het einde een collecte ter bestrijding van de onkosten.
U bent van harte welkom!