Popup login module

facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

 

ovdlogo

Klusdag in De Bron


Klusdag 1 (5)
Klusdag in De Bron Zaterdag 16 oktober was het dan zo ver. Gewapend met snoei- en heggenscharen, sop-emmers en schroevendraaiers togen ongeveer 20 Bronners naar het kerkgebouw om alle ruimten een goede schoonmaakbeurt te geven en het nodige onderhoud te verrichten. Uiteraard zijn we de dag begonnen met een kop koffie en een briefing. Na het verdelen van de taken ging ieder vol goede moed aan de slag. Dus werden alle stoelen uit de kerkzaal weggehaald en gereinigd, alle richels en randen gesopt en het orgel en de piano gestoft.

Lees verder.....


allerzielenAllerzielen en gedachteniszondag


Om een kaarsje aan te kunnen steken in het kader van Allerzielen, herdenking overledenen, is het stiltecentrum van de Bron open op maandag 1 november van 17:00 tot 19:00 uur. Er liggen ook pas-sende teksten om mee te nemen. En er is de mogelijkheid tot gesprek.
Op zondag 21 november zullen we in de eredienst de overledenen herdenken die het afgelopen jaar vanuit de Bron zijn overleden. Hun namen zullen worden genoemd......

Lees meer...


De Bron kalender nieuwe stijl 2022

Inspire 1

Toen ik recent bij een vriend op bezoek was, bekroop me het unheimische gevoel dat ik zijn verjaardag was vergeten. U zult zich misschien afvragen hoe dat nu toch mogelijk is in dit digitale tijdperk. Dat deed ik ook, maar dat hielp me geen steek verder op het moment suprême. Er verscheen niets in de digitale kalender, die ik schielijk raadpleegde.

Lees hier verder....


Stiltecentrum open op de maandagposter

Elke maandag zal het stiltecentrum van de Bron geopend zijn van 17:00 tot 19:00 u. Er is gelegen-heid om een kaarsje aan te steken voor iets of iemand in gedachten. Voor wie wil is er een gesprek mogelijk.De Bron kalender nieuwe stijl


Inspire 1

Toen ik recent bij een vriend op bezoek was, bekroop me het unheimische gevoel dat ik zijn verjaardag was vergeten. U zult zich misschien afvragen hoe dat nu toch mogelijk is in dit digitale tijdperk. Dat deed ik ook, maar dat hielp me geen steek verder op het moment suprême.

Lees hier alle verder informatie