Popup login module

facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Bloemengroet

Met de bloemen die op zondag op de tafel staan, brengen we na de dienst aan iemand een groet vanuit de gemeente. Door middel van bloemen feliciteren we mensen, laten we ons meeleven blijken in een moeilijke periode van iemands leven of bedanken we iemand die zich bijvoorbeeld al jaren inzet voor de kerk.
Gemeenteleden worden van harte uitgenodigd namen van mensen te noemen die naar hun mening in aanmerking komen voor de bloemengroet. U kunt dit doorgeven aan de coördinator van de bloemengroet of aan één van de ambtsdragers. U kunt zelf ook meewerken aan de bloemengroet door een paar keer per jaar de bloemen te verzorgen en ze na de dienst naar iemand toe te brengen.

Bloemengroet coördinatie:  Gera Berends tel. 06-33763484

 

Dienst zondag 15 december in De Nieuwe Kerk,

Voorganger ds Evert Jan veldman
Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of limonade.

Informatie over de komende diensten....


Das schweigende KlassenzimmerMovie-maal


Op zondag 5 januari a.s. is er weer een movie-maal in De Bron: 'Das schweigende Klassenzimmer', een recente film uit 2018.
'Das schweigende Klassenzimmer' is gebaseerd op een roman van Dietrich Garstka en gaat over een Oost-Duitse examenklas, die twee minuten stil is voor de slachtoffers van de Hongaarse Opstand van 1956.

Lees hier verder...


kerstpaketten2019 75pct