Popup login module

facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Klik op de poster voor een vergroting!

poster coronatijd 21

 

 

ovdlogo

Bloemengroet

Met de bloemen die op zondag op de tafel staan, brengen we na de dienst aan iemand een groet vanuit de gemeente. Door middel van bloemen feliciteren we mensen, laten we ons meeleven blijken in een moeilijke periode van iemands leven of bedanken we iemand die zich bijvoorbeeld al jaren inzet voor de kerk.
Gemeenteleden worden van harte uitgenodigd namen van mensen te noemen die naar hun mening in aanmerking komen voor de bloemengroet. U kunt dit doorgeven aan de coördinator van de bloemengroet of aan één van de ambtsdragers. U kunt zelf ook meewerken aan de bloemengroet door een paar keer per jaar de bloemen te verzorgen en ze na de dienst naar iemand toe te brengen.

Bloemengroet coördinatie:  Gera Berends tel. 06-33763484

 

Rectificatie


afbeelding Grietje50

Lees verder....


Zomervieringen


Een oproep aan mensen die mee willen werken aan een zomerviering. Net als vorige jaren worden er deze zomer weer zomervieringen in De Bron gehouden. Heeft u zin een zomerviering voor te bereiden en uit te voeren dan kunt u zich aanmelden bij Harm van den Berg. 
Per viering zoeken we twee mensen.
De vieringen worden gehouden op 11, 18 en 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus.
De viering op 15 augustus is een gezamenlijke viering met de Nieuwe Kerk en De Fontein.

lees hier verder.....


Happy Stones, wie kent ze nog niet?


happy stones

In een bepaalde leeftijdsfase van de jeugd staat het woord ‘wandelen’ gelijk aan ‘saai, leuk voor ouderen’. Als we destijds onze kinderen ‘uitnodigden’ om te gaan wandelen keken ze ons net zo aan als wanneer we onverwacht een afslag naar een museum namen.

Lees hier verder....


PinksterwijnPinksterwijn uit de Bron 2021


Mis het niet: wijn te koop vanuit de kerkelijke gemeente De Bron om te delen en daarbij ook nog een goed doel te steunen.

lees hier verder...