Popup login module

facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Bloemengroet

Met de bloemen die op zondag op de tafel staan, brengen we na de dienst aan iemand een groet vanuit de gemeente. Door middel van bloemen feliciteren we mensen, laten we ons meeleven blijken in een moeilijke periode van iemands leven of bedanken we iemand die zich bijvoorbeeld al jaren inzet voor de kerk.
Gemeenteleden worden van harte uitgenodigd namen van mensen te noemen die naar hun mening in aanmerking komen voor de bloemengroet. U kunt dit doorgeven aan de coördinator van de bloemengroet of aan één van de ambtsdragers. U kunt zelf ook meewerken aan de bloemengroet door een paar keer per jaar de bloemen te verzorgen en ze na de dienst naar iemand toe te brengen.

Bloemengroet coördinatie:  Gera Berends tel. 06-33763484

 

Dienst zondag 20 oktober in Martinikerk

Gezamenlijke dienst in het kader van het Schnitgerfestival, aanvang 10.00 uur.
Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of limonade.

Informatie over de komende diensten....


Oogsttafel ZWO 29 oktober


oogsttafel


Zondag 29 oktober heeft de ZWO weer een oogsttafel in de oogstdienst.
Wij vinden dit als ZWO een prachtige combinatie.

Lees hier verder


Start Meditatiegroep in de Bron

De meditatiegroep in de Bron begint weer op 23 september
Al enige tijd komt er op de tweede en vierde maandagavond van de maand een meditatiegroep (vanuit christelijk perspectief) bijeen in de Bron.
We zitten dan in het stiltecentrum. Van 19.30 tot 20.00 u. is er inloop met thee en koffie en gelegenheid om bij te praten. Om 20.00 u. gaan we de kerkzaal en de stilte in.

Lees hier alle verdere informatie....


harness6Movie-maal


Op zondag 27 oktober a.s. is er weer een movie-maal in De Bron: 'The Boy Who Harnessed the Wind', een zeer recente film uit 2019. 
'The Boy Who Harnessed the Wind' is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Het speelt zich af in een arm dorp in Malawi, waar wegens aanhoudende droogte een ernstig voedseltekort heerst. De 13-jarige William moet gedwongen door alle armoede zijn geliefde school verlaten, maar is desondanks vastbesloten om een oplossing te vinden voor de hongersnood in zijn dorp. Tijdens het prutsen aan een fietsdynamo komt hij op een slim idee dat een einde aan de dit probleem zou kunnen maken: een irrigatiesysteem.

Lees hier alle verdere informatie


nu ik ouder wordt