GROENE -ZOMER-MAALTIJD IN DE BRON

Vanmorgen, 23 juli, hadden we onze eerste zomerviering. Marjanne, Idso en ik mochten deze eerste dienst invullen. Als start van de zomervieringen wilden we deze eerste viering
's avonds besluiten met een maaltijd. Een maaltijd van samen eten en samen delen. Een groene maaltijd met biologische producten, vaak ook uit eigen tuin.

De tafel met meegebrachte gerechten zag er feestelijk en uitnodigend uit. We begonnen met een soepje gemaakt van courgette, wortelen, paprika en kruiden.
De maaltijd werd besloten met een lekker yoghurt toetje met zelfgemaakte jam en nog koffie/thee met wat lekkers. Er was genoeg voor iedereen.
Na de maaltijd hebben we samen het lied gezongen "Vast iets"met tekst van Stan Fritschy op de melodie van : "Zomaar een dak" . We hadden het vanmorgen ook in de dienst gezongen, een lied met een mooie tekst. Alian heeft ons op haar dwarsfluit begeleid.
Wat we vooral hoorden was de wens om deze gezellige maaltijd te herhalen.
Wie weet wordt het een jaarlijkse traditie van de zomervieringen?!
Met dank aan alle bijdragen voor deze maaltijd wensen we iedereen nog fijne, inspirerende zomervieringen en een fijne zomer (vakantie)
met hartelijke groeten,
Marjanne, Idso en Immie