facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Berichten van ZWO

Kruidnotenactie
Inmiddels is de verkoop al begonnen maar zolang de voorraad strekt is het mogelijk de komende zondagen in de foyer van De Bron kruidnoten te kopen. Een zak kruidnoten kost € 2,50 waarvan een deel van de opbrengst naar ZOA-vluchtelingen werk gaat. Wees er snel bij want iedereen weet inmiddels hoe lekker ze zijn!
Winterbenodigdheden voor De Open Hof
We zamelen jaarlijks warme sokken, sjaals, mutsen en wanten voor De Open Hof in. Voor de winter zijn deze artikelen weer dringend nodig. Op 26 november en 3 december staat er een grote doos in de foyer waar je je spullen in kunt doen. Alvast hartelijk bedankt voor je deelname. Help de mensen in De Open Hof de winter door!
Gezamenlijke Kerstmarkt voor het project The Future in our Hands
Op 9 december houdt De Fontein haar jaarlijkse kerstmarkt. De opbrengst is voor het project The Future in our Hands, inmiddels bij jullie wel bekend. De ZWO en de Crea-dames zijn te vinden op deze kerstmarkt om hier aan bij te dragen. We nodigen jullie dan ook van harte uit deze kerstmarkt te bezoeken waar je o.a. mooie kerststukken, kaarsen en andere leuke artikelen kunt vinden voor de komende feestdagen.
namens de ZWO, Immie Hoekstra