facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Week van Gebed voor de eenheid van christenen.

Zondag 20 januari (de Bron) en 27 januari (Nieuwe Kerk).
Van 20 tot en met 27 januari is er de jaarlijkse terugkomende Week van Gebed voor de eenheid van christenen. We vieren dat al enige jaren samen met Damsterboord en de Walfriedgemeenschap. Dit jaar komen we samen in de Bron op zondag 20 januari, aanvangstijd 10.00. Voorgangers zijn Lidy van Duinen, Jan Wilts en Alberte van Ess. Er is ook kindernevendienst. Het thema is: recht voor ogen. Met een concrete bijbelse oproep scherpt de week van gebed de blik op recht en onrecht: zoek het recht en niets dan het recht. Deze woorden spreken krachtig in de situatie van de Indonesiërs. Zij hebben dit jaar het materiaal voorbereid.
De gezamenlijke dienst die we maandelijks met de Fontein en de Nieuwe Kerk houden, verplaatst daardoor voor deze keer naar de vierde zondag, de 27e. Op die zondag gaan we naar de Nieuwe Kerk. De dienst begint om 9.30.
Alberte van Ess