facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

snertSobere maaltijden in De Bron

De sobere maaltijd heeft de laatste jaren een vertrouwde plek gekregen in de 40-dagentijd. We eten een vegetarische soep met brood. Voor deze maaltijd vragen we een bijdrage van €3,50 per persoon. De meeropbrengst gaat dit jaar naar het “Open Source Seeds” - programma van Hivos. Met dit programma probeert Hivos zaden weer in handen van de kleine boeren te krijgen. Het is in de huidige situatie zo dat hele grote internationale zaaigoedbedrijven bepalen wat boeren mogen zaaien, en deze bedrijven verdienen hier, over de rug van de kleine boeren, heel erg veel mee. Met de opbrengst van onze maaltijden helpen we mee aan een nieuw begin voor de boeren om toegang te krijgen tot vrij zaaigoed.

Op de volgende woensdagen bent u weer van harte welkom om de maaltijd te delen vanaf 18.00 uur in de foyer van de Bron: 13 maart, 20 maart, 27 maart, 3 april en 10 april. U kunt u zich voor deze maaltijd(en) opgeven via de onderstaand formulier of via de inschrijflijsten die na de zondagse diensten in de foyer liggen.

captcha