facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Meditatiegroep in de Bron begint weer op 23 september

Al enige tijd komt er op de tweede en vierde maandagavond van de maand een meditatiegroep (vanuit christelijk perspectief) bijeen in de Bron.
We zitten dan in het stiltecentrum. Van 19.30 tot 20.00 u. is er inloop met thee en koffie en gelegenheid om bij te praten. Om 20.00 u. gaan we de kerkzaal en de stilte in. We beginnen met een meditatie om het lichaam wat tot rust te brengen. Daarna volgt de meditatie voor meer geestelijke verstilling. Dat kan zijn aan de hand van een (religieuze) tekst, een beeld of muziek. Aan het eind is er de gelegenheid, voor wie dat wil, om te reageren en te delen met de groep. Om 21.00 sluiten we af. De deelnemers komen uit de Bron, de wijk eromheen en andere gemeentes uit de stad. Sommige hebben ervaring met meditatie, anderen zijn net begonnen. Maar dat gaat altijd moeiteloos samen. Ervaring met meditatie is dus niet vereist om mee te doen. Meditatie is een weg opgaan, samen blijven we altijd onderweg. De eerste keer van het nieuwe seizoen is op maandag 23 september vanaf 19.30 u ben je welkom. Wil je meer weten, neem gerust contact op.
Alberte van Ess