facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Zondag 19 januari dienst in Noorddijk

In het kader van de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen is er zondag 19 januari dienst in de kerk in Noorddijk, om 10.00 uur. We doen al enige jaren mee aan dit wereldwijde initia-tief om als christenen over de hele wereld op die zondag met elkaar grotendeels dezelfde liturgie te vieren. Elk jaar levert een land materiaal aan vanuit hun speciale situatie. Dit jaar is het Malta. Centraal staat het verhaal uit Handelingen over Paulus’ schipbreuk op Malta. Ze worden daar met buitengewone vriendelijkheid ontvangen. Een gebeurtenis die nog steeds ter plaatse wordt her-dacht.
De laatste jaren vieren we dit als wijkgemeente de Bron samen met Damsterboord en de Walfried-gemeenschap. De gezamenlijke dienst in de Nieuwe Kerk vervalt daarmee op deze derde zondag.
Alberte van Ess