facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

De Bron viert feest!

De Bron bestaat dit jaar 40 jaar. Dat vieren we op 21 en 23 februari.
Op vrijdag 21 februari is er ’s avonds om 20.00 uur een feestavond in De Bron.
Tijdens deze feestavond is er uitgebreid gelegenheid elkaar te ontmoeten en bij te praten.
De verschillende werkgroepen zullen op ludieke wijze stilstaan bij het wel en wee van de gemeente in de afgelopen 40 jaar. Het belooft een bijzonder leuke en gezellige avond te worden.
Daarnaast is er op zondag 23 februari ’s middags om 15.00 uur een feestelijke dienst in De Bron, met aansluitend de gelegenheid om met elkaar het glas te heffen op de toekomst. (’s morgens geen dienst). De feestelijkheden zijn bedoeld voor alle leden van de gemeente en uiteraard ook voor alle oud-leden en mensen die op een of andere manier betrokken zijn bij het werk van de Bron.
Het is niet mogelijk gebleken om de adressen van oud-leden te achterhalen en alle betrokkenen bij De Bron in kaart te brengen. Daarom hopen we dat u allen deze uitnodiging wilt doorgeven aan oud-leden en/of andere betrokkenen in uw kennissenkring; hoort, zegt het voort.