facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

telefoonTelefonisch spreekuur

Dagelijks is er een telefonisch spreekuur van 17.00 - 18.00 uur.
tel. 06-32143701

 

ovdlogo

voedselbankactieActie Jongeren voor Voedselbank

In verband met de coronapandemie organiseert de Centrale Jeugdraad dit jaar niet een grootschalige Voedselbankactie, maar iets anders: op meerdere locaties, in kleine groepen, maar toch verbonden met elkaar. De actie vindt plaats op verschillende locaties in Groningen, en duurt van 19.00 - 20.30 uur. We willen een kleinigheidje inpakken, of een leuke kaart maken voor de vele pakketten die elke week uitgedeeld worden. Wil je meedoen op deze bijzondere avond voor mensen in de stad die leven in armoede? Meld je aan vóór 15 november, bij Coos Engelsma of Betsy AB

Op zaterdag 21 november van 10.00 tot 14.00 uur zullen de diakenen in het winkelcentrum van Beijum goederen inzamelen, die u net daarvoor op hun verzoek gekocht hebt (het verlanglijstje wordt ter plekke uitgereikt). De Bron is namelijk voor het zesde achtereenvolgende jaar vertegenwoordigd in een werkgroep, die een zogenaamde Kerstwarmte actie houdt voor Beijumers, die wel een schouderklopje kunnen gebruiken. Voorheen was dit een kerstpakket met vooral voedings-en huishoudelijke middelen. Nu zullen families een pakket ontvangen met daarin zaken die onder het thema Kerstwarmte vallen.

sokkenOp zaterdag 28 november van 12:30 tot 14:30 uur vragen de diakenen of u handschoenen, sjaals en sokken wilt inbrengen naar De Bron voor de Open Hof. Ook hemden, borstrokken en ander goed, dat beschermt tegen koude, zijn welkom. De winter staat voor de deur en dit is de kans om goed bruikbare kledij, die al jaren ongebruikt in uw kast hangt, in te leveren.