facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

 

ovdlogo

Nieuws uit de Bron van 21-07-2021

Beste leden en belangstellenden van de Bron,
Dienst zondag 25 juli 2021
Zomervieringen in de Bron: thema reizen
De laatste reis. We volgen Mozes op zijn laatste reis na een lang en volledig leven van 120 jaren op aarde. Een rijk leven, soms op grote hoogten op de Horeb en als laatste op de Nebo. Met een stiltemoment over ons op aarde, met vreugde en rijkdom tot ons leven zijn tijd heeft voltooid.

Op weg met de Bron zomerprogramma

We kunnen inmiddels terugkijken op de eerste activiteiten, bedoeld als een proeverij van wat je het komende seizoen kan verwachten.
Voor de volgende week staan er twee gepland in de Bron, waar deelname nog mogelijk is, na opgave.

Het gaat om:
- groepsmeditatie in de kring op maandag 26 juli van 20.00 tot 21.00
- avondconcert met (Jiddische) reisliederen van Mja Mera met Peter Rippen en Karin Heesen.
Op vrijdag 30 juli van 20.00 tot 21.00
Opgeven kan per email .
Op pad met de bakfiets
Volgende week dinsdag 27 juli gaat het gebeuren. We gaan vanaf 10.00 tot ongeveer 12.00 de heerden in met een bakfiets met koffie, thee en limonade. Om zo de mensen uit te nodigen om wat te komen drinken en een praatje te maken.
Een luide bel kondigt onze komst aan.
Mocht u graag uitgenodigd willen worden om kerkdiensten in De Bron bij te wonen en heeft u zich daarvoor nog niet geregistreerd, dan kun u dat alsnog doen via de website kerktijd.nl
Je kunt de dienst volgen via www.kerkdienstgemist.nl. Je vindt de dienst eenvoudig door in het zoekveld 'PKN de Bron Groningen' in te vullen. Je wordt van harte uitgenodigd om digitaal deel te nemen aan deze viering.
De orde van dienst vind je in de bijlage en op de website.
Namens de wijkkerkenraad, 
Lettie Oostinga, scriba