facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Here Bugu project

Vorig jaar hebben we (velen van) jullie een bericht gestuurd over de rijstactie van Yvonne Gerner van het Here Bugu project in Mali, het prachtige land in West Afrika waaraan we ons zeer verwant voelen. Deze actie was toen noodzakelijk vanwege het mislukken van de oogsten. Op enig moment kregen we van Yvonne te horen “Groningen is sterk vertegenwoordigd onder de donateurs van de rijstactie”, en dat betekent dat aardig wat van jullie hebben gereageerd, en daar waren en zijn we erg blij mee. Dit jaar is de situatie helaas minstens net zo slecht. Daarom wordt er opnieuw een rijstactie voor de mensen rondom Here Bugu georganiseerd. We voelen de behoefte om jullie ook dit jaar weer te benaderen met de logische vraag om zo mogelijk mee te helpen om de actie Rijst voor Here Bugu tot een succes te maken.

Iedere euro is van harte welkom. Het geld dat aan dit project wordt gedoneerd komt gegarandeerd op de goede plek terecht, er is geen strijkstok en het is aftrekbaar van de belasting. In de bijlage bij dit bericht kun je alles lezen over het waarom en hoe van deze actie. We hopen dat jullie het niet erg vinden om (opnieuw) op deze manier benaderd te worden (zo ja, dan horen we dat graag), en we hopen dat er weer wat mensen onder jullie zijn die een bijdrage aan deze actie willen leveren en een bedrag(je) willen overmaken. 

Hartelijke groet, Agnes en Jelle
Overigens, meer informatie over het Here Bugu project op zich is te vinden op www.rondombaba.nl.