facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

beijum nl

Digitaal Wijkplatform Beijum.NL

De Bewonersorganisatie Beijum heeft van het gebiedsteam Oost van de gemeente Groningen subsidie gekregen. Deze is bedoeld om in samenwerking met de diverse instellingen in de wijk, een digitaal wijkplatform op te zetten. De Bron heeft, naast diverse organisaties in Beijum, hiertoe het convenant getekend. In de feestweek ter ere van 40 jaar Beijum heeft wijkwethouder Mattias Gijsbertsen een taart aangesneden om dit heugelijke feit te vieren. Het platform wordt een centrale informatieplek voor en door Beijumers. Informatie in algemene zin, over waar en wanneer er activiteiten zijn, wat er gebeurt in de wijk, wijkgids, links enz. Bewoners, organisaties, instellingen, verenigingen kunnen de (buurt)activiteiten zelf aanmelden. Op de site staan intussen al een agenda met activiteiten en evenementen.
De tweede fase in de ontwikkeling van het platform is het maken van een prikbord en het inzetten van interactieve middelen. Alles om de betrokkenheid bij de wijk te vergroten.
Al nieuwsgierig? Ga naar www.beijum.nl
Ruud van Erp