facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

burendagNationale burendag 2018

Zaterdag 22 september 2018 is de nationale burendag. De Bron doet hier aan mee, i.s.m. andere wijkorganisaties. Er wordt die ochtend op plein Oost in Beijum een ontmoetingsontbijt georganiseerd. Het is open en vrij toegankelijk voor iedereen. Omdat het, bij mooi weer, op het plein voor de Wegwijzer wordt gehouden vragen wij iedereen om zoveel mogelijk een eigen stoel mee te brengen. Men kan zich bij de buurtcentra aanmelden. De helpers zetten ’s morgens alles klaar en de gasten zijn dan welkom vanaf 10.00 uur.
Verder is er die dag, ook op plein Oost, weer een braderij met een kinderrommelmarkt. Er zijn verschillende optre-dens, men kan lokale producten kopen, en er is informatie te krijgen over verschillenden activiteiten die het komende seizoen weer gebeuren in de wijk. Ook daar zal de Bron aanwezig zijn om te vertellen over onze activiteiten .
De Braderij is van 13.00 tot 17.00 uur.