facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Schilderen en tekenen

Beeldend werken verrijkt de mens. Als je je creativiteit ontwikkelt, werk je tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling.
Beleving, ontspanning, genieten, ontdekken, materialen, technieken, creëren van iets nieuws, het komt allemaal aan bod in 2 workshops.
Hoofd, hart en handen worden ingezet om te leren, vanuit ervaring, vanuit het doen, gekoppeld aan een Bijbel gedeelte of een andere spirituele tekst, gedicht of het werk van een kunstenaar. 
Voorop staat het plezier in het creatief en kunstzinnig werken, niet het resultaat. Zo ontstaan er na experimenten altijd eigen bijzondere en unieke werkstukken die ieder hun eigen authentiek verhaal vertellen. Om mee te doen hoef je niet te kunnen tekenen of schilderen. Stap voor stap gaan we aan de slag. Laat u verrassen door de kunstenaar in uzelf en geef u op.

workshop schilderenEen aantal workshops die worden gegeven door Grietje Ynema, Autonoom Beeldend Kunstenaar en Coach en Atelierdocent beeldend werken.
Data: zaterdagmorgen 29 september en/of zaterdagmorgen 13 oktober 2018
Tijd: 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur
Plaats: De Bron, Bentismaheerd, 1a Beijum, Groningen
Materiaalkosten inclusief koffie en thee 5 euro per keer.
Maximum aantal deelnemers is 12.
Inlichtingen en opgave: Grietje Ynema, de infotafel van de Bron,
Bellen kan ook: tel 050-5419452