facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

KruidNoten ZOAKruidnotenactie

Als de bomen kaler worden, de wintertijd is ingegaan en de spulletjesmarkt is geweest, dan weten we, het is zover: tijd voor de kruidnoten! Vanaf zondag 11 november zijn ze weer te koop in de foyer van de Bron.
Behalve dat ze erg lekker zijn gaat de opbrengst naar Stichting ZOA. Deze stichting draagt bij aan hoop en herstel in een wereld vol conflicten, onrecht, armoede en rampen. De meest recente grote ramp is de verwoestende aardbeving in Sulawesi, waar op dit moment wereldwijd aandacht en steun voor is. Stichting ZOA biedt noodhulp en werkt daarnaast samen met de lokale gemeenschap aan wederopbouw. Hierdoor kan men zichzelf daar weer zelfstandig voorzien in eigen levensonderhoud. Het christelijk geloof is hierbij de motivatie om vanuit deze bijzondere hoek hulp te bieden. Reden te meer om lekker veel kruidnoten te kopen en nu u dit allemaal weet, zullen ze vast nòg beter smaken!