facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Daniel BlakeMovie-maal

Op zondag 6 januari a.s. is er weer een movie-maal in De Bron: ‘I, Daniel Blake', een film uit 2016, geregiseerd door Ken Loach.
Het verhaal draait om de 59-jarige weduwnaar Daniel Blake, die zijn leven lang timmerman is geweest. Maar dan krijgt hij een hartaanval. Zijn dokter adviseert hem niet aan het werk te gaan. Hij vraagt een ziekte-uitkering aan, maar deze wordt hem geweigerd, omdat de "decision maker" hem gezond genoeg verklaart om te werken. Daniel wil in beroep gaan, maar dit proces blijkt lastiger dan gedacht en hij belandt al snel in een ondoordringbaar bureaucratisch web. Wel ontmoet hij Katie, een alleenstaande moeder met twee kinderen die ook moeite heeft met 'het systeem'. Samen proberen ze zich een weg te banen door het dagelijks leven zonder daarbij hun gevoel van eigenwaarde te verliezen.

Alle informatie over het Moviemaal op een rijtje:
Zondag januari 2019
Welkom in ‘De Bron’ vanaf 17:00 u. met een hapje en drankje
Begin: 17:30 u.
Maal: rond 18:30 u.
Afloop: rond 20:30 u.
Toegang: €3,50 p.p. Voor een familie van 4 personen of meer: €12,00
Opgave vóór zaterdag 5 januari, via e-mail bij Jan de Jong