facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

harness6Movie-maal

Op zondag 27 oktober a.s. is er weer een movie-maal in De Bron: 'The Boy Who Harnessed the Wind', een zeer recente film uit 2019. 
'The Boy Who Harnessed the Wind' is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Het speelt zich af in een arm dorp in Malawi, waar wegens aanhoudende droogte een ernstig voedseltekort heerst. De 13-jarige William moet gedwongen door alle armoede zijn geliefde school verlaten, maar is desondanks vastbesloten om een oplossing te vinden voor de hongersnood in zijn dorp. Tijdens het prutsen aan een fietsdynamo komt hij op een slim idee dat een einde aan de dit probleem zou kunnen maken: een irrigatiesysteem. Hij gaat aan de slag om zo'n systeem te bouwen, maar loopt daarbij tegen allerlei problemen aan. Lang niet iedereen in het dorp is overtuigd van zijn uitvinding en zelfs zijn eigen vader weigert hem serieus te nemen.

Alle informatie over het Moviemaal op een rijtje:
Zondag 27 oktober 2019
Welkom in ‘De Bron’ vanaf 17:00 u. met een hapje en drankje
Begin: 17:30 u.
Maal: rond 18:30 u.
Afloop: rond 20:30 u.
Toegang: €3,50 p.p. Voor een familie van 4 personen of meer: €12,00
Opgave vóór zaterdag 26 oktober via e-mail bij Jan de Jong