facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

telefoonTelefonisch spreekuur

Dagelijks is er een telefonisch spreekuur van 17.00 - 18.00 uur.
tel. 06-32143701

 

ovdlogo

“Bianca Couture”, het nieuwe diaconale project vanaf september 2020

achter de naaimachineBianca Couture is een gezamenlijk project van de ZWO’s van de Fontein, de Nieuwe Kerk en de Bron. Daarmee willen we een opleiding voor kwetsbare meisjes en jonge vrouwen in Burkina Faso ondersteunen. Lees verder onder werkgroep diakonaat: diakonaal project en hun website: www.sahelp.nl

ZWO De Bron actie in corona tijd voor het nieuwe project:
Bianca Couture in Burkina Faso. Zoals u gewend was had de ZWO de Bron naast de gezamenlijke acties met De Fontein en De Nieuwe Kerk een aantal keren per jaar een ZWO tafel, oa met Pasen en bij de oogstdienst. U hebt vast onze lekkere zelfgemaakte jam, de kleurige kaarten van Hilly en de prachtige kaarsen van Abra al gemist. Wij gaan voor het aanvullen van de starterskit voor de jonge vrouwen van Bianca Couture. Zij krijgen na hun 3 jarige opleiding tot kleermaakster een naaimachine, een werktafel en het nodige gereedschap uit de starterskit om hun eigen bedrijfje te kunnen beginnen, zodat zij kunnen voorzien in hun eigen bestaan.
Helpt u ons mee?
Wat is onze actie?
Wij bieden op bestelling een tasje aan met daarin een potje jam, een setje kaarten en een kaars en een verrassing, zolang de voorraad strekt. Ook is het mogelijk de produkten los te bestellen , dwz losse kaarten/jam, kaarsen of een volledig tasje met inhoud: kosten tussen de 2,50 en 10 euro afhankelijk van het pakket. Wij brengen dit tasje /produkten bij u langs en vragen u dan ter plekke af te rekenen. Het zou fantastisch zijn als wij in deze corona tijd toch onze bijdrage kunnen leveren. U wordt per mail benaderd voor de bestelling. U kunt hierin aangeven waarvoor u belangstelling heeft. 
Zie hier voor verder informatie over Bianca Couture

Met vriendelijke groeten, ZWO commissie De Bron
Lettie Oostinga, Abra Havinga, Hilly Bennink en Immie Hoekstra