facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

telefoonTelefonisch spreekuur

Dagelijks is er een telefonisch spreekuur van 17.00 - 18.00 uur.
tel. 06-32143701

 

ovdlogo

snertSobere maaltijden 2021

Ook in 2021 weer een soep van samenzijn, solidariteit en soberheid.
De veertigdagentijd, de periode voor Pasen, begint op woensdag 17 februari. Dit is een tijd van bezinning, onthouding en vasten. Normaliter zien we elkaar dan in de Bron om samen te eten en een diaconaal project financieel te ondersteunen. We deden dit door middel van een ‘sobere soep’, een gezonde vegetarische maaltijdsoep, met sneden heerlijk, vers brood, informatie over het te steunen doel en als besluit een ‘collecte’ en koffie of thee. Dit jaar gaat het anders, maar de sobere soep gaat door en u kunt meedoen! In samenwerking met de diaconie en een aantal ‘koks’ zorgen we vanaf 17 februari wekelijks in de Bronmail voor een smakelijk soeprecept, vergezeld van een tekst of gedicht ter overdenking. Zo kunnen we in deze periode thuis van bijzondere soep genieten, een kaars aansteken en in gedachten even bij elkaar zijn of na afloop iemand bellen en napraten. We besluiten op woensdag 17 maart met een, voor wie dat wil, door de ZWO samengesteld soeppakket, met verse ingrediënten, waarmee u thuis aan de slag kunt gaan. Het basisbedrag voor dit pakket is 5 euro. De meeropbrengst is bestemd voor ons gezamenlijke project Bianca Couture. U kunt het verse soeppakket tot uiterlijk 3 maart via Lettie Oostinga bestellen. Op 17 maart wordt het op een afgesproken moment bij u bezorgd.
Het thema van Kerk in Actie in de veertigdagentijd 2021 luidt: “Ik ben er voor jou”.
We geloven dat God ook in deze onzekere en soms eenzame tijd bij ons is, hoop geeft en onze handen vult. Van hieruit kunnen we delen...een glimlach, aandacht, een klein gebaar. We wensen u veel kookplezier met de soeprecepten en verheugen ons op uw bestelling!
ZWO in samenwerking met de Diaconie,
Abra Havinga