facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

telefoonTelefonisch spreekuur

Dagelijks is er een telefonisch spreekuur van 17.00 - 18.00 uur.
tel. 06-32143701

 

ovdlogo

PinksterwijnPinksterwijn uit de Bron 2021

Mis het niet: wijn te koop vanuit de kerkelijke gemeente De Bron om te delen en daarbij ook nog een goed doel te steunen. Levering aan huis.
U bestelt deze bijzondere wijn tot uiterlijk 16 mei bij het secretariaat van de Bron: 

Daarbij geeft u het bezorgadres aan en de voorkeur rood of wit.
Wij bezorgen uw bestelling op vrijdag 21 mei tussen 17:00-18:00 uur aan huis en ontvangen uw betaling van minimaal 5 euro per fles graag contant in een envelop.

Met deze Pinksterwijn is er bovendien gelegenheid om mensen in Afrika een werkplek te gunnen in een naaiatelier. U steunt met de meeropbrengst het diaconale project ‘Bianca Couture’. In Burkina Faso stellen we vrouwen in de gelegenheid om na hun driejarige opleiding tot naaister met de aanschaf van een naaimachine hun eigen bedrijfje te openen (https://www.sahelp.nl). We starten deze actie omdat we u in de gelegenheid willen stellen om het vuur van ontmoetingen te laten oplaaien. U kunt dit vuur ook doorgeven aan mensen die het nodig hebben of die u graag wilt verrassen. Van harte aanbevolen namens Diaconie en ZWO van De Bron.