facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

 

ovdlogo

Klusdag in De Bron

Klusdag in De Bron Zaterdag 16 oktober was het dan zo ver. Gewapend met snoei- en heggenscharen, sop-emmers en schroevendraaiers togen ongeveer 20 Bronners naar het kerkgebouw om alle ruimten een goede schoonmaakbeurt te geven en het nodige onderhoud te verrichten. Uiteraard zijn we de dag begonnen met een kop koffie en een briefing. Na het verdelen van de taken ging ieder vol goede moed aan de slag. Dus werden alle stoelen uit de kerkzaal weggehaald en gereinigd, alle richels en randen gesopt en het orgel en de piano gestoft. 

Het kaarsvet is uit de vloerbedekking verwijderd, alle deuren en ramen zijn gepoetst en de vloeren en tafels zijn geschrobd. Het groen rond de Bron is netjes gesnoeid en alle niet werkende lampen zijn vervangen. Het AV meubel is van vloerbedekking voorzien en alle gordijnenrails hangen weer keurig recht. Wat resteert is een overvolle aanhangwagen met materiaal dat we niet meer gebruiken. Sommige kasten puilden wel heel erg uit. Allemaal spullen waaraan wel goede herinneringen kleven, maar die niet meer van pas komen. We hebben flink doorgepakt en een te veel aan sentiment ook maar even bij het grof vuil gezet. Het was een oergezellige dag, waar we met z’n allen en ook de Bron hard aan toe waren. De gezelligheid werd nog eens extra onderstreept door de heerlijke baksels bij de koffie, de voortreffelijke soep en de lekkere broodjes voor tussen de middag. En verder ga ik er maar vanuit dat de foto’s voor zich spreken. Dank allemaal! Vincent van Ravels