facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

19 februari: Tienerdienst

Zondag 19 februari hebben we weer een tienerdienst 
We beginnen om 9.30 uur, en het is in het Nieuwe Kerk Centrum (Nieuwe Boteringestraat 1-15).

Erik Postma, CU Team

 

verwonderen22 januari: Tienerdienst in het NKC.

In deze tienerdienst hebben we het gehad over de campagne Geloven doe je in de kerk. 
We hebben de jongeren de zes stellingen voor gedragen en besproken. En we hebben besproken waar de jongeren aan dachten bij het woord kerk. We hebben filmpjes laten zien waar in verteld werd wat anderen van de kerk vonden en waarom mensen naar de kerk gaan. Dit gaf weer genoeg gesprekstof waardoor het uurtje vliegensvlug voorbij ging.

Erik Postma, CU-Team

CU Tienerdienst. 18 december.

De CU tienerdienst is een gezellige bijeenkomst voor tieners uit de wijkgemeenten de Bron, de Fontein en de Nieuwe Kerk.
De CU-diensten worden altijd gehouden in het Nieuwe Kerk Centrum, Boeringenstraat 1-15. (even door het poortje!).
Meestal is er ook een thema. Deze keer heeft het de maken met de periode voor kerkst: Feestelijk ontvangst, Advent.
Erik Postma

allerzielenGezamenlijke tienerdienst

Zondag 20 November hadden we onze eerste gezamenlijke tienerdienst in het Nieuwe Kerk Centrum gehouden. Er waren 11 jongeren op afgekomen en dit vonden wij een mooie opkomst.
We hebben het gehad over de gedachtenis van de overledenen en op welke momenten we dit willen en kunnen herdenken. We hebben de 3 meest voor de hand liggende herdenktijden benoemd en besproken. Dit waren Allerzielen, Afsluiting kerkelijk jaar en oudjaarsdag.
Zondag 18 December is de volgende gezamenlijke tienerdienst 
Hoop jullie allemaal weer te zien, Erik Postma

NieuweKerkCentrumCU dienst 

Zondag 20 november gaan we eindelijk weer van start met de CU dienst Wel in een andere vorm dan jullie gewend zijn.Dit jaar gaan wij samen met de jeugd van de Fontijn en de Nieuwekerk de CU dienst voort zetten maar dan in het Nieuwe kerkelijk centrum.Ook de tijd is anders dan voor heen. We beginnen om 9:30 omdat dan ook de gezamenlijke dienst van de gemeente begint. Maar we houden wel de 3de zondag van de maand vast. Hoop jullie allemaal weer te zien op zondag 20 November in het Nieuwe Kerkelijk Centrum om half 10

Groeten Erik en Harold