facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Kindernevendienst in de Bron

Afgelopen zomer hebben we afscheid genomen van de reguliere kindernevendienst en de leiding die dat zovele jaren trouw heeft verzorgd. De kindernevendienst wordt voortgezet in de gezamenlijke dienst in de Nieuwe Kerk.
Wel is afgesproken dat we in voorkomende gevallen open blijven staan voor een incidentele kindernevendienst in de Bron. Als daar behoefte aan zou zijn. Dat is op dit moment het geval. Daarom willen we naast de mogelijkheid in de derde gezamenlijke dienst eens in de maand kindernevendienst houden in de Bron. Dit wordt de vierde zondag. Het is heel mooi dat zich ook daarvoor weer leiding bereid heeft getoond dit te realiseren. Als symbolische start willen we beginnen met Pasen. De nieuwe kaars voor de kindernevendienst wordt dan ook binnengebracht op Paasochtend.