facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

knd40dgn2016Dit weekend is het carnaval.

Een groot feest met lekker veel eten en drinken, met een Prins carnaval, een optocht door de straten, muziek orkesten en verklede mensen. En na het carnaval begint de veertigdagentijd.
In de veertigdagentijd gaan wij met de kinderen ‘stap voor stap’ op weg naar Pasen. Wij lopen een stukje met Jezus mee. We ontmoeten hem op de eerste zondag in de woestijn. Waarom is hij daar? We zullen het horen. Ook luisteren we naar de verhalen die hij aan de mensen verteld, en uiteindelijk komen we met Pasen aan in een tuin. Tijdens onze tocht mogen we op de zondagen even uitrusten van het lopen, maar dan gaan we bezig met een opdracht. Welke opdrachten we gaan doen? Dat verklap ik jullie niet. Ga maar met ons mee wandelen. Stap voor stap naar Pasen. Wie weet wat we onderweg allemaal tegen komen. Jullie komen toch ook?
Namens de kindernevendienst,
Betsy A B