facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Afscheid kindernevendienst

Afgelopen zondag hadden we alweer de laatste kindernevendienst van het seizoen. En deze kindernevendienst was heel speciaal, omdat we afscheid hebben genomen van Hannah en Floor. In de kerkzaal zijn ze toegesproken door ds. Alberte van Ess. Hannah en Floor kennen elkaar al heel lang. Het blijkt dat ze 12 jaar geleden ook al samen zijn gedoopt. Daarvan liet Alberte een hele mooie foto op de beamer zien. Maar er was nog iets bijzonder deze keer. Niet alleen Floor en Hannah namen afscheid. Ook Lies en Christien namen als leiding afscheid van de kindernevendienst. Ze gaan beiden met pensioen.

Christian heeft de dames toe gesproken, en als dank hebben ze een kaars en een mooi boeket bloemen gekregen. In de kindernevendienst hebben we daarna een feestje gevierd. Eerst nog een woord voor de beide meiden, en een bedankt voor hun gezellige aanwezigheid tijdens de kindernevendienst. En daarna was er taart en drinken, veel spelletjes en gezellig kletsen met chips en snoepjes. Vanaf volgende week staat de vakantie koffer weer in de kerk. Vol met lees plezier, Donald Duck, BoBo, Wapiti, het zit er allemaal in. En de kleurplaten en kleurpotloden zijn ook weer bijgevuld. En ik zorg ook voor een snoeptrommel. Afgesproken? Ik wens jullie allemaal een heel fijne zomervakantie toe, misschien zie ik je tijdens een zomerviering, en anders tot de eerste zondag van september.

Namens de kindernevendienst, Betsy A B