facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

telefoonTelefonisch spreekuur

Dagelijks is er een telefonisch spreekuur van 17.00 - 18.00 uur.
tel. 06-32143701

 

ovdlogo

Verslag uit de wijkkerkenraad van 23 juni.

Op dinsdag 23 juni heeft de wijkkerkenraad van de Bron (digitaal) vergaderd. De vergadering stond in het teken van elkaar bijpraten.
Tijdens de vorige vergadering heeft de wk een werkgroep ingesteld om vast te stellen hoe de Bron na de zomer weer voor activiteiten gebruikt kan worden. De werkgroep heeft een aantal scenario’s ontwikkeld, en gaat die na de vakantie uitproberen. Dan wordt ook bekeken hoe en hoeveel gemeenteleden aanwezig kunnen zijn tijdens vieringen.
De apparatuur om kerkdiensten live te streamen is inmiddels geïnstalleerd. De zomervieringen worden nog vooraf opgenomen, maar het is de bedoeling de vieringen vanaf 23 augustus live te streamen. Ook bij de live uitzendingen blijft de mogelijkheid bestaan de diensten op een later tijdstip te bekijken. Vanaf 5 juli kunnen alle vieringen worden gevolgd/bekeken via kerkdienstgemist.nl. Het YouTube-kanaal blijft actief voor de uitzending van de meditatiebijeenkomsten.
De volgende vergadering zal zijn op 25 augustus.
Johanna Nab