facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

 

ovdlogo

Mededelingen uit de Wijkkerkenraad van De Bron 28 september 2021

Helaas stopt Ruud van Erp om gezondheidsredenen als voorzitter van de kerkenraad van De Bron. Gelukkig blijft Ruud wel betrokken bij tal van activiteiten in de wijk en blijft hij ook De Bron vertegenwoordigen in de Algemene Kerkenraad.
Met ingang van zondag 3 oktober is De Bron weer open. Dit betekent dat je je niet meer aan hoeft te melden om de kerkdienst bij te wonen. Wel wordt nog een aantal maatregelen genomen om zo veilig mogelijk bijeen te kunnen komen. De kerkzaal is zodanig ingericht dat tussen de ‘huishoudens’ minimaal een stoel afstand kan worden gehouden. Koffie drinken doen we bij goed weer zo veel mogelijk buiten en bij het uitgaan van de kerk wordt de collecte gehouden. Oh ja, en samen zingen doen we ook weer!
Overigens blijven we de diensten vanuit de Bron ook gewoon uitzenden via kerkdienstgemist.nl. De overige activiteiten die in De Bron plaatsvinden worden of zijn ook weer gestart. Uiteraard met inachtneming van de nodige voorzichtigheid.
Namens de wijkkerkenraad, Vincent van Ravels