facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Uit de wijkkerkenraad van 8 november

In deze eerste vergadering onder voorzitterschap van Nynke van Ravels was een belangrijke plek ingeruimd voor de jeugd/het jeugdwerk. Wim-Rien Dijkstra, die onlangs afscheid nam als jeugdwerker, heeft samen met de jeugdraad van de Protestantse Gemeente Groningen een notitie geschreven waarin de vraag naar voren komt hoe we onze jongeren bij de kerk kunnen betrekken. Daarvoor is in de eerste plaats nodig dat er ook betrokken ouders zijn. En verder moeten we natuurlijk enthousiaste leiding en leuke, uitdagende activiteiten hebben. De Jeugdraad timmert inmiddels flink aan de weg, onder andere zichtbaar in de jeugdpagina’s die al een paar keer in Kerk in Stad zijn verschenen.

Verder kregen we in deze vergadering goed nieuws van de werkgroep diaconaat: het ziet ernaar uit dat er begin volgend jaar twee nieuwe diakenen kunnen worden bevestigd. Het spreekt vanzelf dat we daar blij mee zijn.
De samenwerking met De Fontein en de Nieuwe Kerk zal in de komende maanden steeds verder worden ingevuld; houd hiervoor vooral ook de gezamenlijke berichtgeving in de gaten!
Agnes de Vos, medescriba