facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Uit de wijkkerkenraad van 10 januari

In de eerste vergadering van 2017 was er genoeg te bespreken, zeker ook omdat we te maken hebben met de ziekte van da Alberte van Ess. We hopen natuurlijk dat het allemaal gaat meevallen, maar hebben ook goede afspraken over de taken die Alberte tijdelijk niet zelf kan uitvoeren.
Er is teruggeblikt op de advents- en kerstperiode: al met al zijn de diensten en andere georganiseerde evenementen geslaagd te noemen. Hier en daar hebben we moeten improviseren, maar daarvoor blijken we diverse talenten in huis te hebben. We zullen in elk geval op zoek moeten naar iemand (of ‘iemanden’) met het talent om iets speciaals te maken van een volgende kerstmorgenviering, want na flink wat jaren met prachtige musicals en kersttoneelstukken houdt Betsy AB het dit jaar voor gezien.
De kerkenraad heeft er verder bij stil gestaan dat we De Bron draaiende houden met heel veel meer en minder in het oog lopende vrijwilligers, en we vonden het tijd om voor al die mensen weer eens een leuke avond te plannen. Reserveer maar vast in de agenda: 12 mei. Voor wie? Zo’n beetje iedere Bron-bezoeker doet wel eens een vrijwilligersklusje, toch? 
Agnes de Vos, medescriba