facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

telefoonTelefonisch spreekuur

Dagelijks is er een telefonisch spreekuur van 17.00 - 18.00 uur.
tel. 06-32143701

 

ovdlogo

Julia en aaron kleinEen boek cadeau....

Hallo jongens en meisjes, wat is het toch fijn dat we tegenwoordig zoveel digitale middelen hebben. Daardoor kunnen jullie thuis les krijgen van jullie juf of meester, en voor de kindernevendienst gebruiken we onze app.
Elke vierde zondag van de maand wordt er een Mirjam en Micha verhaal ingesproken, komt er een praatje bij, en een leuke verwerking. En dat allemaal gewoon op je telefoon.Line en Arne kleinMaar niets is zo fijn als elkaar weer eens te zien. Daarom hadden we iets leuks bedacht. Als wij jullie nu allemaal een boek cadeau doen voor de Paasdagen, dan zijn we zelf de postbode. Dan kunnen we jullie aan de deur ontmoeten. Ik ben bij Line en Arne, en bij Julia, Aaron en Joas geweest, en ik mocht ook even binnen komen. Ik vond het heel fijn om op deze manier toch een paar van jullie weer te kunnen zien en te spreken. Hopelijk kunnen we elkaar binnenkort ook weer ontmoeten in de kerk.